slajdsajt1

slajdsajt1

slajdsajt2

slajdsajt2

slajdsajt4

fotototo

Пантелино 2018 – кадетски турнир дјеце Балкана

У суботу 4. августа у Бањи Дворови одржан је први међународни кадетски турнир "Пантелино 2018". Најмлађи шахисти из Републике Српске, али и региона, показали су изузетно интересовање за овај турнир.  Седамдесет и двоје дјеце одмјерило је снаге у шест група разврстаних по годиштима и полу. "Наш град Бијељина је између мноштва... »

 

опширније»     Нема коментара »

Шахисти из Србије успјешни у Шипрагама

Шахисти из Србије потпуно су доминирали на традиционалном међународном рапид турниру “Лука Шипраге” одржаном у Шипрагама и заузели сва три мјеста на побједничком постољу на којем их је предводио велемајстор Никола Седлак из Суботице. Он је тријумфовао испред колега Борка Лајтхајма и Миодрага Савића, а сви су послије... »

 

опширније»     Коментари су искључени на Шахисти из Србије успјешни у Шипрагама

7. Међународни шаховски турнир “ЛУКА-ШИПРАГЕ 2018” биће одржан 27. јула у Шипрагама

Поводом Дана Мјесне заједнице Шипраге, и ове године Фирма „ЛУКА“ а.д. Бања Лука организује традиционални 7. Међународни шаховски турнир „ЛУКА-ШИПРАГЕ 2018“. Као и претходних шест година, турнир траје један дан, а игра у петак 27. јула 2018. године, са почетком у 10.00 часова (потврда пријаве до 9.30h) у склопу амбијента домаћина ПЈ Рибњак... »

 

опширније»     Коментари су искључени на 7. Међународни шаховски турнир “ЛУКА-ШИПРАГЕ 2018” биће одржан 27. јула у Шипрагама

Међународни кадетски турнир “Пантелино” 4. августа у Бањи Дворови

Први међународни кадетски турнир "Пантелино 2018" биће одржан 4. августа у Дворовима, са почетком у 10 сати. У хотелу "Свети Стефан" биће паровано 7 кола по Швајцарском систему, при чему ће играчи имати по 15 минута за партију. Такмичари ће бити разврстани у 8 група: кадети и кадеткиње до 10, 12, 14 и 16 година. У обавези су једино да понесу... »

 

опширније»     Коментари су искључени на Међународни кадетски турнир “Пантелино” 4. августа у Бањи Дворови

Прва лига ШСРС 2018 -распис

ПРОПОЗИЦИЈЕ ПРВЕ ШАХОВСКЕ ЛИГЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЗА СЕНИОРЕ , ЖЕНЕ И ОМЛАДИНЦЕ 1. Организатор : Шаховски савез Републике Српске 2. Технички оргаизатор :  ШК "Светозар Глигорић" Бијељина и  ШК „Пантери“ Бијељина 3. Домаћин такмичења : хотел „Свети Стефан“ Бања Дворови 4. Мјесто и вријеме одржавања : хотел... »

 

опширније»     Коментари су искључени на Прва лига ШСРС 2018 -распис

Котор Варош и Теслић добили нове прволигаше

ШК Котор Варош и ОШК Мат-Теслић пласирали се у Прву лигу РС Осам сигурних и убједљивих побједа у осам мечева остварили су которварошки шахисти на путу до пласмана у Прву лигу РС. Шаховски клуб Котор Варош прошетао се Другом лигом РС, чији је био домаћин од четвртка 17. маја до недјеље 20. маја, те потпуно заслужено изборио... »

 

опширније»     Коментари су искључени на Котор Варош и Теслић добили нове прволигаше

Завршен 25. кадетски фестивал у Бањи Дворови

У Бањи Дворови је протеклог викенда одржано 25. кадетско и омладинско првенство ШС Републике Српске које је окупило 149 учесника из свих крајева Српске. Сви они су се интезивно борили за одличја и пласман на државно првенство које ће се одржати наредног мјесеца у Неуму Љубазни домаћини, на челу са главним организатором... »

 

опширније»     Нема коментара »
 

Важни догађаји

Кадетско и омладинско ШСРС од 13. до 15. априла, Бања Дворови

РАСПИС

.

СЛОВЕНСКО БРАТСТВО 14. – 30. јун 2018.

.РАСПИС

 

Друга лига ШСРС – 17. – 20. мај – Котор Варош

РАСПИС

 

 

 

 

 

 

 

Следећи догађаји

Премијер лига од 2. до 10. 06. 2018. Јахорина

Спортско лето Параћин, 7. до 14. јул 2017

Аматерско првенство Европе, 09. – 17. 06. 2017, Ниш

РАСПИС

Екипно Европе за ветеране, Нови Сад 24. 06. – 4. 07. 2017

Екипно првенство Европе-Крит 27.10. – 7.11. 2017

Ускоро- нови дигитални шаховски сат

нови дигитални шаховски сат