slajdsajt1

slajdsajt1

slajdsajt2

slajdsajt2

slajdsajt4

fotototo

23. Куп ШСРС – Бања Дворови 2018

Р А С П И С Т У Р Н И Р С К И     П Р А В И Л Н И К   << С Е Н И О Р И >>   << Ж Е Н Е >>   <<< ОМЛАДИНСКИ КУП >>>   <<< КАДЕТСКИ КУП >>>   Ф Е С Т И В А Л С К  А     Г Р У П А   ФОТО 1           ФОТО 2         ФОТО 3  ... »

 

опширније»     Нема коментара »

Пропозиције 23. Купа РС – Бања Дворови 2018

Пропозиције 23. Купа РС за сениоре,сениорке,кадете,омладинце и фестивалску групу Организатор:   Шаховски савез Републике Српске. Технички организатор:  ШК "Светозар Глигорић" и ШК „Пантери“,  Бијељина. Мјесто и вријеме одржавања: Хотел „Свети Стефан“ Бања Дворови. Од 16. 11. до 18. 11. 2018. године. Пријава... »

 

опширније»     Нема коментара »

ШК Леотар – Требиње нови Премијерлигаш

Чланови Шаховског клуба „Леотар“ освојили су прво мјесто у Првој шаховској лиги ШС РС која је одржана у Бањи Дворови од 4. до 12. августа 2018. Требињци су остварили осам убједљивих побједа и тако остварили један од највећих успјеха у историји клуба. „Велику захвалност за овај успјех дугујемо градској администрацији Требиња и... »

 

опширније»     Нема коментара »

Škola šaha „Skakač“ Banjaluka prvak Omladinske lige RS za 2018.

Прва Омладинска лига ШСРС за текућу сезону 2018 је одржана у Бањи Дворови од 4. до 8. августа. Учествовало је седам екипа а увјерљиву побједу је остварила школа шаха "Скакач" из Бањалуке,којој је ово четрвти узастопни тријумф на лигама ове врсте, а пети укупно. То није успјело ни једној екипи до сада. Највеће заслуге за тај успјех... »

 

опширније»     Нема коментара »

ШК Рудар Приједор првак женске лиге РС 2018

Шахисткиње "Рудара" из Приједора су нове екипне шампионке Прве женске лиге ШС РС за сезону 2018. годину. У конкуренцији још двије екипе,ШК "Обудовац" из Обудовца је заузео друго мјесто,а треће су биле младе наде домаћина лиге,ШК "Светотар Глигорић" из Бијељине.  Коначну табелу и комплетну статистику можете видјети на линку... »

 

опширније»     Нема коментара »

Пантелино 2018 – кадетски турнир дјеце Балкана

У суботу 4. августа у Бањи Дворови одржан је први међународни кадетски турнир "Пантелино 2018". Најмлађи шахисти из Републике Српске, али и региона, показали су изузетно интересовање за овај турнир.  Седамдесет и двоје дјеце одмјерило је снаге у шест група разврстаних по годиштима и полу. "Наш град Бијељина је између мноштва... »

 

опширније»     Нема коментара »

Шахисти из Србије успјешни у Шипрагама

Шахисти из Србије потпуно су доминирали на традиционалном међународном рапид турниру “Лука Шипраге” одржаном у Шипрагама и заузели сва три мјеста на побједничком постољу на којем их је предводио велемајстор Никола Седлак из Суботице. Он је тријумфовао испред колега Борка Лајтхајма и Миодрага Савића, а сви су послије... »

 

опширније»     Коментари су искључени на Шахисти из Србије успјешни у Шипрагама
 

Важни догађаји

Кадетско и омладинско ШСРС од 12. до 14. априла, Бања Дворови

РАСПИС

.

СЛОВЕНСКО БРАТСТВО 14. – 30. јун 2018.

.РАСПИС

 

Друга лига ШСРС – 17. – 20. мај – Котор Варош

РАСПИС

 

 

 

 

 

 

 

Следећи догађаји

Премијер лига од 2. до 10. 06. 2018. Јахорина

Спортско лето Параћин, 7. до 14. јул 2017

Аматерско првенство Европе, 09. – 17. 06. 2017, Ниш

РАСПИС

Екипно Европе за ветеране, Нови Сад 24. 06. – 4. 07. 2017

Екипно првенство Европе-Крит 27.10. – 7.11. 2017

Ускоро- нови дигитални шаховски сат

нови дигитални шаховски сат