slajdsajt1

slajdsajt1

slajdsajt2

slajdsajt2

slajdsajt4

fotototo

Pantelino 2018 – kadetski turnir djece Balkana

U subotu 4. avgusta u Banji Dvorovi održan je prvi međunarodni kadetski turnir "Pantelino 2018". Najmlađi šahisti iz Republike Srpske, ali i regiona, pokazali su izuzetno interesovanje za ovaj turnir.  Sedamdeset i dvoje djece odmjerilo je snage u šest grupa razvrstanih po godištima i polu. "Naš grad Bijeljina je između mnoštva... »

 

opširnije»     Nema komentara »

Šahisti iz Srbije uspješni u Šipragama

Šahisti iz Srbije potpuno su dominirali na tradicionalnom međunarodnom rapid turniru “Luka Šiprage” održanom u Šipragama i zauzeli sva tri mjesta na pobjedničkom postolju na kojem ih je predvodio velemajstor Nikola Sedlak iz Subotice. On je trijumfovao ispred kolega Borka Lajthajma i Miodraga Savića, a svi su poslije... »

 

opširnije»     Komentari su isključeni na Šahisti iz Srbije uspješni u Šipragama

7. Međunarodni šahovski turnir “LUKA-ŠIPRAGE 2018” biće održan 27. jula u Šipragama

Povodom Dana Mjesne zajednice Šiprage, i ove godine Firma „LUKA“ a.d. Banja Luka organizuje tradicionalni 7. Međunarodni šahovski turnir „LUKA-ŠIPRAGE 2018“. Kao i prethodnih šest godina, turnir traje jedan dan, a igra u petak 27. jula 2018. godine, sa početkom u 10.00 časova (potvrda prijave do 9.30h) u sklopu ambijenta domaćina PJ Ribnjak... »

 

opširnije»     Komentari su isključeni na 7. Međunarodni šahovski turnir “LUKA-ŠIPRAGE 2018” biće održan 27. jula u Šipragama

Međunarodni kadetski turnir “Pantelino” 4. avgusta u Banji Dvorovi

Prvi međunarodni kadetski turnir "Pantelino 2018" biće održan 4. avgusta u Dvorovima, sa početkom u 10 sati. U hotelu "Sveti Stefan" biće parovano 7 kola po Švajcarskom sistemu, pri čemu će igrači imati po 15 minuta za partiju. Takmičari će biti razvrstani u 8 grupa: kadeti i kadetkinje do 10, 12, 14 i 16 godina. U obavezi su jedino da ponesu... »

 

opširnije»     Komentari su isključeni na Međunarodni kadetski turnir “Pantelino” 4. avgusta u Banji Dvorovi

Prva liga ŠSRS 2018 -raspis

PROPOZICIJE PRVE ŠAHOVSKE LIGE REPUBLIKE SRPSKE ZA SENIORE , ŽENE I OMLADINCE 1. Organizator : Šahovski savez Republike Srpske 2. Tehnički orgaizator :  ŠK "Svetozar Gligorić" Bijeljina i  ŠK „Panteri“ Bijeljina 3. Domaćin takmičenja : hotel „Sveti Stefan“ Banja Dvorovi 4. Mjesto i vrijeme održavanja : hotel... »

 

opširnije»     Komentari su isključeni na Prva liga ŠSRS 2018 -raspis

Kotor Varoš i Teslić dobili nove prvoligaše

ŠK Kotor Varoš i OŠK Mat-Teslić plasirali se u Prvu ligu RS Osam sigurnih i ubjedljivih pobjeda u osam mečeva ostvarili su kotorvaroški šahisti na putu do plasmana u Prvu ligu RS. Šahovski klub Kotor Varoš prošetao se Drugom ligom RS, čiji je bio domaćin od četvrtka 17. maja do nedjelje 20. maja, te potpuno zasluženo izborio... »

 

opširnije»     Komentari su isključeni na Kotor Varoš i Teslić dobili nove prvoligaše

Završen 25. kadetski festival u Banji Dvorovi

U Banji Dvorovi je proteklog vikenda održano 25. kadetsko i omladinsko prvenstvo ŠS Republike Srpske koje je okupilo 149 učesnika iz svih krajeva Srpske. Svi oni su se intezivno borili za odličja i plasman na državno prvenstvo koje će se održati narednog mjeseca u Neumu Ljubazni domaćini, na čelu sa glavnim organizatorom... »

 

opširnije»     Nema komentara »
 

Važni događaji

Kadetsko i omladinsko ŠSRS od 13. do 15. aprila, Banja Dvorovi

RASPIS

.

SLOVENSKO BRATSTVO 14. – 30. jun 2018.

.RASPIS

 

Druga liga ŠSRS – 17. – 20. maj – Kotor Varoš

RASPIS

 

 

 

 

 

 

 

Sledeći događaji

Premijer liga od 2. do 10. 06. 2018. Jahorina

Sportsko leto Paraćin, 7. do 14. jul 2017

Amatersko prvenstvo Evrope, 09. – 17. 06. 2017, Niš

RASPIS

Ekipno Evrope za veterane, Novi Sad 24. 06. – 4. 07. 2017

Ekipno prvenstvo Evrope-Krit 27.10. – 7.11. 2017

Uskoro- novi digitalni šahovski sat

novi digitalni šahovski sat