slajdsajt1

slajdsajt1

slajdsajt2

slajdsajt2

slajdsajt4

fotototo

Počeo 22. Kup RS u Banji Dvorovi

Tradicija je nastavljena i po 22. put se održava Kup ŠSRS, koji je danas počeo u Banji Dvorovi. Na startu se okupilo 23 ekipa raspoređenih u četiri takmičarske kategorije,odnosno senori,žene,omladinci i festivalska grpa. Svečano otvaranje Kupa je započelo intoniranjem himne “Moja republika”, da bi potom uslijedilo obraćanje glavnog organizatora ovog takmičenja,gospodina Vlade Stojanovića,koji je pozdravio sve prisutne i ukazao na važnost i tradiciju ovog takmičenja. Potom je načelnik za društvene djelatnosti Grada Bijeljine,gospodin Samir ElŠek,proglasio 22. Kup otvorenim. Naravno,ni ovoga puta nije izostao kulturno-umjetnički program na otvaranju Kupa, u interpretaciji simpatičnih mladih čuvara srpskih običaja iz Dvorova. Nakon toga,uslijedilo je prvo kolo u svim takmičarskim grupama. Detaljnije statističke podatke možete vidjeti na zvaničnoj stranici Kupa RS.

Više fotografija sa svečanog otvaranja i prvog kola,možete vidjeti ovdje:  FOTO

 

10 komentara

Zamoljavamo Vas da upišete puno ime i prezime. Hvala!


 1. Branko kaže:

  FOTO se ne može otvoriti

 2. Vlado Stojanović !!! kaže:

  MALO STATISTIKE SA 22 . KUPA SRPSKE ,u produkci ju trube Neše !!! biercegovina 96 igrača , Francuska 1 , crna gora 2 , SRBIJA 31 UKUPNO 130 IGRAČA !!! TITULE GM 4 ,,, IM 7 ,,,, WIM 2 ,,,,, FM 12 UKUPNO 25

 3. Vlado Stojanović !!! kaže:

  JA MOGU SVE OTVORITI

 4. Tata kaže:

  Čika Vlado, da ste samo još imali razumjevanja da omladince razdvojite po godištima, bilo bi fantastično. Ovako, ja svog sina nisam poslao jer mi je bez veze da se takmiči sa “ljudima” od 20 godina, a dječak ima 8,5 godina i voli i zna da igra šah. A koliko sam upućen, o tome je bilo govora na izvršnom odboru prošle godine. Pozdrav od Prijedorčana.

 5. Tata kaže:

  Još samo da ste “omladinu” od 20 godina razdvojili po godištima, bilo bi fantastično. Ovako, ja svog dječaka od 8,5 godina nisam poslao jer bi bilo destimulativno za njega da odigra nekoliko kola sa puno starijim od njega. A čini mi se da je bilo priče o tome na nekom od organa Saveza. Pozdrav od Prijedorčana.

 6. VLADO STOJANOVIĆ kaže:

  TATA , TATA OČI SLUŽE DA SE GLEDA PROSJEK DJECE NA TURNIRU JE 10,8 GODINA , PROVJERI STATISTIKU , A DO 20 GODINA VRIJEDJAŠ NISU BILI LJUDI NAJSTARIJE DIJETE BILO JE 13,5 GODINA , POZDRAV PRIJERDOČANU …………….. NE VUCI ME ZA JEZIK ,,,, TATA TATA TAKI KO TAJ TVOJ 8,5 GODINA JE BILO 75 %

 7. sulejman velicanstveni kaže:

  sve cestitke organizatoru

 8. sulejman velicanstveni kaže:

  cestitke organizatoru

Odgovorite

You must be Prijavi te se da bi ste osvaili komentar.

Važni događaji

Kadetsko i omladinsko ŠSRS od 13. do 15. aprila, Banja Dvorovi

RASPIS

.

SLOVENSKO BRATSTVO 14. – 30. jun 2018.

.RASPIS

 

Druga liga ŠSRS – 17. – 20. maj – Kotor Varoš

RASPIS

 

 

 

 

 

 

 

Sledeći događaji

Premijer liga od 2. do 10. 06. 2018. Jahorina

Sportsko leto Paraćin, 7. do 14. jul 2017

Amatersko prvenstvo Evrope, 09. – 17. 06. 2017, Niš

RASPIS

Ekipno Evrope za veterane, Novi Sad 24. 06. – 4. 07. 2017

Ekipno prvenstvo Evrope-Krit 27.10. – 7.11. 2017

Uskoro- novi digitalni šahovski sat

novi digitalni šahovski sat