slajdsajt1

slajdsajt1

slajdsajt2

slajdsajt2

slajdsajt4

fotototo

Санкт Петербург долази у Српску

Међународни шаховски турнир за младе –  Словенско братство

Турнир се организује поводом 25. јуна, Дана уједињења свих Словена и тим поводом у посјету шахистима у Републици Српској долази делегација колега из Русије која броји преко четрдесет чланова. Том приликом ће гости бити угошћени у три града Српске, прво у Дворовима од 8. до 17. јуна, затим у Требињу од 18. до 24. јуна и потом у Теслићу од 25. до 28. јуна. У сва три мјеста гостима ће бити уприличени шаховски турнири, пријеми код градоначелника,посјете туристичким дестинацијама Српске и заједничка дружења.  

Шаховски савез Републике Српске у сарадњи са ШК „Савременик“ Санкт Петербург из Русије, организује међународни рејтинг турнир у стандардном шаху „Словенско братсво“ Бања Дворови 2017.

Турнир ће се одржати од 9. до 13. јуна у Бањи Дворови, хотел „Свети Стефан“, а свечано отварање је заказано за петак 9. јуна у 16 часова. Биће одиграно 9 кола на темпу игре од 90 минута по играчу и 30 секунди бонификације за сваки одиграни потез. Распоред кола је 1+2+2+2. Последње 9. коло почиње 13. јуна у 16 часова. Право учешћа имају сви млади шахисти до 20 година (рођени 1997. и касније) а који имају ЕЛО рејтинг до 2100 поена.

Турнир се рејтингује за ФИДЕ листу стандардни шах. Пријава

Уписнине за учешће нема,а сви учесници ће добити поклоне изненађења. Технички организатор ШК „Светозар Глигорић“ – „Пантери“ Бијељина је обезбиједио сву опрему за такмичење.

Награде најуспјешнјима ће бити распоређене на сљедећи начин-

Прва три мјеста: пехари,медаље и дипломе. Уз то побједник добија дигитални шаховски сат, другопласирани комплет шаховску гарнитуру,а од трећег до петог мјеста такмичари ће бити награђени шаховском литературом.

Смјештај за потенцијалне учеснике турнира је обезбијеђен у хотелу „Свети Стефан“ Бања Дворови по цијени од 40КМ (20 евра) за пун пансион,укључујући боравишну таксу и осигурање. Додатне информације у вези смјештаја можете добити на телефон 065/073-465, Владо Стојановић, организатор.

За све учеснике турнира је доступна аквана од седам базена са термалном водом, која се налази у склопу хотела и бесплатна је за кориснике пансионских услуга. Хотел поседује бежични интернет, паркинг, издвојени ресторан,тениске терене и наравно љубазно особље које је већ много пута угостило бројне шахисте на разним такмичењима.

<<<Пријављени играчи>>>

Након завршетка стандардног турнира уследиће рапид турнир са вриједним робним наградама. Одржаже се 15. јуна са почетком у 10 часова на истом мјесту у Бањи Дворови. Право учешћа такође имају кадети и кадеткиње,као и омладинци и омладинке до 20 година, са горњом границом од 2100 ело поена. Уписнине нема, а турнир се рејтингује за ФИДЕ рапид листу.Биће одиграно 9 кола са темпом игре од 15 минута по играчу. Учесници су обавезни понијети шаховску опрему.

добро пожаловать!

добро дошли!

Одговорите

You must be Пријави те се да би сте осваили коментар.

Важни догађаји

Кадетско и омладинско ШСРС од 12. до 14. априла, Бања Дворови

РАСПИС

.

СЛОВЕНСКО БРАТСТВО 14. – 30. јун 2018.

.РАСПИС

 

Друга лига ШСРС – 17. – 20. мај – Котор Варош

РАСПИС

 

 

 

 

 

 

 

Следећи догађаји

Премијер лига од 2. до 10. 06. 2018. Јахорина

Спортско лето Параћин, 7. до 14. јул 2017

Аматерско првенство Европе, 09. – 17. 06. 2017, Ниш

РАСПИС

Екипно Европе за ветеране, Нови Сад 24. 06. – 4. 07. 2017

Екипно првенство Европе-Крит 27.10. – 7.11. 2017

Ускоро- нови дигитални шаховски сат

нови дигитални шаховски сат