slajdsajt1

slajdsajt1

slajdsajt2

slajdsajt2

slajdsajt4

fotototo

Скупштина ШС РС успјешно одржана на Првој лиги

IMG_2373Редовна изборна скупштина Шаховског савеза Републике Српске

Моско, 15. август 2015.г

У турнирској сали Прве лиге РС, у мотелу “Конак” Моско код Требиња, данас је одржана редовна Изборна Скупштина ШС РС. Скупштини је од могућих 51 делегата присуствовало њих 37 и тиме су се по Статуту стекли услови за рад Скупштине. Након избора радног тела Скупштине и констатовања од стране верификационе комисије да Скупштина има кворум да настави са радом, прешло се на усвајање Дневног реда, који је у целости прихваћен. За новог предсједника Скупштине за наредни период од 4 године, једногласно је изабран Радован Росић предсједник ИО ШК “Горски Термаг” Рогатица, а за потпредсједника је изабран Миладин Симић из Бањалуке, предсједник ШС регије Бањалука. Претходни предсједник Скупштине Јово Јањић, није се удостојио да присуствује овом скупу.  Затим је предсједник ИО ШС РС, академик Пантелија Дакић поднио извјештај о раду савеза у претходне 4 године, као и финансијски извјештај. Детаљно је упознао све присутне са активностима Шаховског савеза РС у претходном периоду и са одржаним турнирима. Скупштина је господину Дакићу додијелила мандат на још 4 наредне године.

Током Скупштине изабран је нови Извршни одбор у коме је од данас и један нови члан, Предраг Тешић из Котор Вароши. Господин Тешић, шаховској јавности познат по успјешно организованом шаховском рејтинг турниру у Котор Вароши прије непуних мјесец дана, у свом експозеу је присутним колегама обећао пуно рада, залагања и нових идеја у раду савеза. 

Изабран је нови надзорни одбор и комисија за спортску арбитражу са по три члана. Предсједник надзорног одбора у наредне 4 године биће Маринко Буразор, а комисије за спортску арбитражу Радомир Зуровац. Надзорни одбор још чине Анђелко Никитовић и Витомир Томић. У комисији за спортску арбитражу су Ђорђе Стојановић и Слободан Тешић.

У органе ШУ БиХ изабрана су три члана: Радован Росић(романисјко-херцеговачка регија), Пантелија Дакић(бањалучко-приједорска регија) и Владо Стојановић(СМПБ-дистрикт Брчко-добојска регија).

Сви органи Скупштине су изабрани једногласним одлукама делегата, без и једног гласа против, а није било ни уздржаних. Скупштина је завршила сједницу у 13:20 часова.

 

ФОТО галерија

3 коментара

Замољавамо Вас да упишете пуно име и презиме. Хвала!


  1. V.S !!! says:

    pozdrav sa TENERIFA , CESTITAMO NA IZBORU PRESJEDNIKA I PODPRESJEDNIKA SKUPSTINE SRPSKE REPUBLIKE !!! 37- 0 ,zao mi je sto nisu bili bivsi presjednik i pod presjednik koji nikada nisu ni izabrati PROSLA SKUPSTINA jer su dobili samo 18 glasova ,,,,,,,,,,,,

  2. V.S!!! says:

    ODGOVOR PRATIOCU BILI ,,,,,, IZABRATI JE PO KOMUNISTICKOM DOBU ,OVE NOVOKONPONOVANE NE PRIZNAJEM I ZALIM STO NIKADA NISAM BIO ,I PREFARBO SE BRZO KO OSTALIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Одговорите

You must be Пријави те се да би сте осваили коментар.

Важни догађаји

Кадетско и омладинско ШСРС од 12. до 14. априла, Бања Дворови

РАСПИС

.

СЛОВЕНСКО БРАТСТВО 29.06.-14.07. 2019.

.РАСПИС

 

Кадетско БиХ, 9.-12. мај 2019 Дворови

РАСПИС

 

 

 

 

 

 

 

Следећи догађаји

Премијер лига од 8. до 16. 06. 2019. Тузла

распис

12. Фестивал Параћин 5.-12. 07. 2019

распис

 

Бановци Дунав 27.06 – 4.07- 2019.

РАСПИС

 

5. Опен Ниш 25.6. до 4.07.2019

распис

 

Кадетско Европе 1.-11. август 2019, Братислава.Словачка

обавештење